PROTECT Combi hangyairtó csalétek 3*2g

Protect hangyaírtó 3db-os

3db


A webáruházban megjelenő termékfotók csak illusztrációk! A termékek csomagolása és összetétele megváltozhat!

Egészségi veszély

Környezeti veszély
Netto:1 008 Ft Br:1 280 Ft
Egységár: Netto:336 Ft/DB Br:427 Ft/DB
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Hangyairtás mesterfokon, Elpusztítja a teljes bolyt!, Magyar Termék Nagydíj 2011, Azonnali és hosszútávú hatás, Speciális négy az egyben csalétek

Termék információk

Felhasználható: zárt térben, balkonon és teraszon kerti hangyák irtására.
A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyet a hangyák kedvelnek. A rovarok pusztulása a csalétek kihelyezését követően 2-3 nap múlva várható. A készítmény egy rendkívül keserű anyagot - denatónium benzoátot - tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlenszerű emberi fogyasztást.

Elpusztítja a teljes bolyt!
A kerti hangyák (Lasius niger, Lasius neglectus) élelmiszer keresés miatt gyakorta felkeresik a lakásokat. A megszerzett élelmet a dolgozók a fészkekbe szállítják, amelyek általában a kertben, a ház talapzatának közelében helyezkednek el. A Protect® Combi hangyairtó csalétek olyan hatóanyagokat tartalmaz, amely ölő- és a királynő meddőségét okozó hatással rendelkezik. Ez biztosítja, hogy idővel nemcsak az élelmiszert szállító dolgozók, hanem a bolyban élő egyedek is kipusztulnak.

Hangyairtó csalétek

Doboz tartalma

3 db 2 g-os csalétek állomás

Egyéb információk

Hatóanyag: 0,1% acetamiprid, 0,25% S-metoprén
Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer
Engedélyszáma: OTH 4649-3/2008

Termékadatok

Külső cégek logói

Hazai Termék

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
A csalétket tartalmazó műanyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztókorongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!
A tartós hatás érdekében célszerű a csalétek állomást hosszabb ideig egy helyen használni. A csalogató hatás fokozása érdekében a csalétek állomás kihelyezésekor szórjon ki néhány szem granulátumot, anélkül, hogy azt érintené. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a Protect® fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.

Tárolás

Eltarthatóság és tárolás: eredeti zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva, a gyártástól számított 2 évig használható fel.

Gyártó Neve és Címe

Gyártó címe

Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.

Forgalmazó cím

Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.

Vevőszolgálat

Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Tel.: 06-1 43-20-400
Fax: 06-1 43-20-401
E-mail: info@babolna-bio.com
Web: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

Csomagolás

Darabszám

Egységek száma - 3

Számszerű méret

Számszerű méret - 2

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) - Gramm

Biztonsági információk

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetés:
Gyermekek által hozzá nem férhető helyen, élelmiszerektől, gyógyszerektől elkülönítve kell tárolni! Úgy helyezze ki, hogy gyermekek és háziállatok ne férhessenek hozzá. Használat után szappanos vízzel kezet kell mosni. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Esetleges mérgezéskor vagy annak gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni! A csomagolóanyag és a szer maradéka a háztartási szemétbe dobható.

Adatok
Cikkszám
5997378740551
olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.