PROTECT darázsirtó aeroszol 400 ml

PROTECT darázsirtó aeroszol 400 ml

400ml


A webáruházban megjelenő termékfotók csak illusztrációk! A termékek csomagolása és összetétele megváltozhat!

Egészségi veszély

Gyúlékony anyag Környezeti veszély
Netto:1 339 Ft Br:1 700 Ft
Egységár: Netto:3 346 Ft/L Br:4 250 Ft/L
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Darázsirtás mesterfokon, Biztos hatás, Biztonságos, Távolról használható, Azonnali hatás, Felrázandó

Termék információk

Előnyök:
A Protect® darázsirtó aeroszol speciális szórófejével biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket. A hatóanyagtól a rovarok pillanatokon belül megdermednek, majd elpusztulnak.

Márka információk

Darázs- és légycsapda
Próbálja ki a kiváló csalogató hatású, szexferomont tartalmazó irtószermentes csapdánkat is!

Darázsirtó aeroszol

Egyéb információk

Netto tartalom: 400 ml, 268 g
Hatóanyagok:
0,3% azaz 3,0 g/kg cifenotrin
0,1% azaz 1,0 g/kg d-tetrametrin
Engedély száma: JÜ-14360-3/2012
Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú irtószer

Termékadatok

Külső cégek logói

Hazai Termék

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Felhasználható:
A ház körül, a tetőtérben, a teraszon, a kertben található darázsfészkekben lévő darazsak elpusztítására.

Használati utasítás:
Használat előtt alaposan rázza fel a palackot! Óvatosan alkalmazza! Porlasztáskor az aeroszolos palackot szórófejjel felfelé, a kezelendő felülettől legalább 1-3 m távolságra tartsa, az adott széljárásnak háttal alkalmazva. A permetet célzottan a rovarok fészkére kell kiporlasztani úgy, hogy a darázsfészket, az ott tartózkodó darazsakat és a fészek környezetét a permet teljesen belepje. A kezelést addig ismételje, amíg a darázsfészken vagy annak környezetében élő, mozgó darázs már nem található. Ha több fészek van egymás mellett, azokat egyidőben, egyszerre kezelje, és a távolabbival kezdje. Erős szélben, valamint napközben a kezelés nem ajánlott! Az esetleges csípések elkerülése érdekében a kezeléseket kora reggel, vagy este célszerű végrehajtani, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak és mozgásuk lelassult. A kezelést követően ne nyúljon a fészekhez. A kezelés után az elpusztult egyedeket óvatosan söpörje össze, mert a lehullott állatok között még élő egyedek is lehetnek. Az irtószerrel kezelt fészek 1-2 nap múlva eltávolítható. Amennyiben a fészek zárt térben található, az alkalmazást követően alaposan szellőztessen ki! A kezelés során keletkezett nedves folt idővel elpárolog. Szükség esetén a kezelést célszerű megismételni!

Tárolás

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, maximum 35°C hőmérsékletű, sugárzó hőtől és fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számított 4 évig használható fel.

Gyártó Neve és Címe

Gyártó címe

Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.

Forgalmazó cím

Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.

Vevőszolgálat

Bábolna Bio Kft.
1107 Budapest
Szállás u. 6.
Tel.: 43-20-400
Fax: 43-20-401
E-mail: info@babolna-bio.com
Internet: www.babolna-bio.com
www.megfoglak.hu

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret - 400

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) - Milliliter

Átlagos méret

Átlagos méret (e)

 

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetés:
Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem nem kezelhetik! A kezelés során a gyermekeket tartsa távol. Csak a használati utasításnak megfelelően alkalmazza. Ügyeljen arra, hogy a permet ne kerüljön élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra, háziállatra. Ügyeljen arra, hogy bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossa le, a szembe került készítményt azonnal, bő vízzel öblítse ki.
Figyelem!
Propán-bután hajtógázt és a töltőoldat petróleumot tartalmaz! A készülék utántöltése tilos! A kiürült palack a háztartási szemétbe dobható.
H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Kerülje a permet belélegzését! A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő.

Adatok
Cikkszám
5997378730507
olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.